Sortides amb nens

Caminades

Excursionisme

Buscador per zones

 

Grimpades i crestes

Hivernals

Alpinisme i corredors

Expedicions

 

Últimes novetats

 

Per consultar altres anys: 2008 | 2009 | 2010 |

 

MARÇ 2013

 

Bé, després d’un any i mig torno a penjar continguts. Primer per una lesió important que em va tenir gairebé un any sense poder fer esport, i després per altres vicissituds personals i fins i tot informàtiques, no m’he animat a descriure itineraris nous durant aquest llarg període. Espero poder tornar a agafar una bona embranzida d’il·lusió ara que sembla que els núvols de tempesta s’han desfet.

Durant aquest mes aniré canviant el menú del web, doncs he vist que amb el navegador safari no es pot visualitzar bé, i la meitat de la gent que visita muntanyaviva.cat hi entra amb aquest navegador (suposo que es degut a la proliferació de mòbils d’última generació, tauletes, etc). No és tan vistós com l’altre però és compatible amb tots els navegadors, tinc poc temps i no el vull perdre dissenyant una web espectacular (tampoc en tinc coneixements), prefereixo dedicar-me als continguts.

Aquest hivern he fet, amb diversos companys, un grapat de sortides, de moment n’he ressenyat tres: Gelada (2447m) des de Barruera, una muntanya que feia temps que tenia ganes de pujar-la a l’hivern Salvaguarda o Tuca de Cabellut (2738m) hivernal des de l'Hospital de Benasc, i una altra d’aquelles que desconeixem completament i et sorprenen molt positivament, també en part per les condicions de neu molt abundosa a cotes baixes que hi vam trobar Cap de Juverri (2088m) des de Farrera. Espero que us siguin útils, salut i independència!

 

NOVEMBRE 2011

 

Dues caminades molt assequibles per fer amb canalla que ens han fet molta il·lusió de fer sense motxilla amb la filla de 2 anys i mig Estany de Montcortès i Estany de Malniu. Una ascensió també adequada per fer en família al cim més clàssic del principat d’Andorra Casamanya (2740m) des del coll d’Ordino.

També ressenyo un parell de crestes assequibles - o carenes amb grimpades més o menys continuades - Arbella (2768m), pic de les Planes (2792m), Fangasses (2682m) i Font Blanca (2903m) per la cresta que els uneix i Tomaset (2743m) per la cresta des del pic del Port de Siguer (2638m).

 

AGOST 2011

 

Després d’una pausa vital obligatòria ressenyo uns quants itineraris d’aquest principi d’estiu. Un circuit de cims poc trepitjats Moredo (2750m), Bonabé (2720m) i Qüenca (2633m) en itinerari circular, un d’altura al principat d’Andorra Medacorba (2910), Racofred(2837m) i pic del Pla de l'Estany (2859m), des d'Arinsal, i un cim inèdit del Pallars Sobirà Pilàs (2653m) per les bordes de Risé.

Per una altra banda he fet una descripció d’una escalada d’aventura al bonic pic de Qüenca Qüenca (2633m) per l'esperó nord-est.

 

MARÇ 2011

 

Un parell de rutes hivernals a la vall de Boí, a tocar del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Carants (2791m) per la vall de Sant Martí i els estanys del Pessó i Moró (2739m) pujant per la vall de Moró i baixant pel barranc del Port

 

GENER 2011

 

He ressenyat un itinerari per pujar a un modest cim del prepirineu aragonès Nabaín o Santa Marina (1796m) des d’Ascaso, i he revisat unes quantes ressenyes afegint-hi una mica més d’informació visual que tenia pendent.

 

Muntanya viva